Saltear al contenido principal
649 023 350 hola@creperiedemarione.com

El 2010 va néixer La Creperie de Mariöne, la primera caravana vintage del país. En Marc i la Mariona una parella amant dels vehicles clàssics, van decidir donar vida a les mítiques caravanes que anaven remolcades per les furgonetes Volkswagen dels anys ’60, convertint-les en creperies estil vintage amb una imatge cuidada fins a l’últim detall.

Ofereixen els serveis allà on el client desitgi i porten el millor que saben fer a cada celebració, creps dolces i salades, cupcakes…. però sobretot un ambient màgic, divertit i original.

Serveis

Creperie

Fa uns anys que les creps s’han imposat al nostre país. Actualment, des dels més grans fins als més petits ens agrada gaudir d’una bona crep de tant en tant.

Cupcakes

Vols que la teva festa sigui inoblidable? La més dolça i original? Des de la caravana servim una àmplia varietat de cupcakes, minicupcakes, doghnuts, cakepops, etc.

Photocall

Tres, dos, un… Acció! El casament és el dia més especial pels nuvis, i aquest sentiment s’ha de compartir amb els convidats fent-los sentir més protagonistes que mai.

Posa’t en contacte per qualsevol dubte!

  Nom i cognoms (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  El vostre missatge

  Demana’ns pressupost!

   Nom i cognoms (obligatori)

   El vostre email (obligatori)

   Tel. (obligatori)

   Data de l'esdeveniment (obligatori)

   Tipus d'esdeveniment (obligatori)

   Lloc (obligatori)

   Horari (obligatori)

   Número de convidats (obligatori)

   Servei a contractar (obligatori)

   Recomendado en bodas.net
   Volver arriba